Calatoria Mea si despre Cupa Intercartiere

falemiM-am născut în Grozăvești, am copilărit în Militari, iar înainte să ajung fotbalist profesionist am început fotbalul pe maidan, pe teren redus, la miuțe. Practic, oriunde găseam un petic de teren liber și 4 pietre, ca să facem două porți. Cele mai tari meciuri le aveam cu băieții din alte cartiere. Emoțiile erau mari, iar cei de pe margine erau înnebuniți să ne vadă confruntările… Nu ne cunoșteam adversarii. Doar auzeam unii despre alții tot felul de lucruri: că unul driblează foarte bine, că altul are un șut bun, că unii au un portar talentat… N-a existat niciodată o competiție organizată în adevăratul sens al cuvântului, așa că nu am știut vreodată care cartier este mai bun. Am știut însă că adevăratele talente sportive se nasc de multe ori acolo, pe terenul din cartier. Prin organizarea acestui turneu, vrem să revenim la spiritul de altădată, să le dăm șansa echipelor cele mai bune si tinerilor talentati, să se afirme.
Am luptat in fiecare zi, pentru a deveni fotbalist profesionist. Am crezut mereu in visele mele. Cu multa munca, ele devin realitate. Am crescut cu Fotbalul intre Cartiere, cu Fotbalul Spectacol, ca multi alti pusti, care au devenit fotbalisti profesionisti. Primul pas este sa iesi din casa si sa joci cu prietenii tai. Vreau sa cream aceasta competitie, care sa inspire pe iubitorii de fotbal, si sa descoperim talentente. Vreau , ca impreuna sa cream o traditie, sa refacem Traditia, si in fiecare an, iubitorii de fotbal sa astepte cu nerabdare , startul Cupei Intercartiere.
Multe generatii, au crescut cu fotbalul in spatele blocului, pe maidan, de dimineata pana seara… Fotbalul in Cartier, Fotbalul Spectacol, este in ADN-ul romanului. Fotbalul asta, vreau sa-l recladesc, spiritul acesta vreau sa-l aduc inapoi, in Cartier, impreuna cu Eurosport si partenerii nostri.. Aici o sa fie un scurt text despre ce insemna Eurosport pentru mine si parteneriatul cu Eurosport, la Cupa Intercartiere.

Multe generatii, au crescut cu fotbalul in spatele blocului, pe maidan, de dimineata pana seara… Fotbalul in Cartier, Fotbalul Spectacol, este in ADN-ul romanului.

Unde incepem: Bucuresti… 2 milioane de locuitori… inima fotbalului in Romania. Ca sistem de desfasurare: vom face Grupe de Calificare si cele mai bune echipe, se vor intalni la Finala, pe Bucuresti! Grupele de Calificari se joaca in mai multe zone din Bucuresti. Pe sinteticele din: Militari, Giulesti, Tineretului, Balta Alba, Muncii, Ghencea. Turneul Final, pe Bucuresti se va desfasura intr-una din locatiile: Crangasi, Eroilor, Drumul Taberei, Tineretului. Echipele care vor ajunge la Turneul Final, vor fi antrenate si asezate in teren, de fotbalisti romani celebri, care si-au inceput cariera, jucand in Cartier. Fiecare Cartier are ceva de spus. Lupta pentru Cartierul tau!

Cupa Intercartirere Falemi Nana si Eurosport are urmatuarele obiective: descopera noi talente, ii aduce impreuna pe toti “artistii balonului rotund” din cartier, sarbatoreste Cel Mai Popular Fotbal din Romania…Fotbalul Spectacol, Fotbalul de Cartier aduce oameni misto, impreuna. Cupa Intercartiere Eurosport si Falemi Nana este pentru toata lumea. Inseamna pasiune, orgoliu si timp liber petrecut in compania prietenilor si ocazie sa cunosti oameni noi, misto.
FOTBALUL ii adduce pe oameni impreuna, creeaza emotii, promoveaza fair-play-ul. Cupa Intercartiere Falemi Nana si Eurosport inseamna: #fotbal, #spectacol, #bucuriesitristete, #ambitie, #cartier, #emotii, #comunitate, #vecinatate, #dorintadeainvinge, #orgoliu, #pasiune, #fairplay, #effort, #transpiratie, #ratarimonumentale, #golurispectaculoase, #driblinguri, #victorie, #premii si #prietenie.

De ce Cupa Intercartiere Falemi Nana si Eurosport

  • Pentru ca pe terenul de fotbal intra de obicei doar 22 de jucatori, iar în tribune sau la televizor mai sunt înca 10.000 de antrenori si un milion de atacanti care vor sa arate ce pot.
  • Pentru ca echipa cartierului meu sigur este mai tare decat echipa cartierului tau.
  • Pentru ca galeria din cartierul meu are cantece mai frumoase/bere mai buna/fete mai “destepte” decat cele din cartierul tau.
  • Pentru ca toti marii fotbalisti si-au început cariera pe maidan, la bloc sau la scoala din cartier; si pentru ca si eu am început fotbalul aidoma lor.
  • Pentru ca vom avea alaturi mari fotbalisti, gata sa aseze in teren echipele participante, sa le antreneze si sa povesteasca primele meciuri din cartierul lor povesteasca primele meciuri din cartierul lor: MIODRAG BELODEDICI (Steaua), BOGDAN STELEA (Steaua/Dinamo), GIANI KIRITA (Dinamo), JEAN VLADOIU (Steaua/Dinamo/Rapid), GABI POPESCU (Craiova/Echipa Nationala), ADY MATEI (Steaua/Dinamo/Rapid/Echipa Nationala)…si multi altii.
Presented by heineken_title
-->